top of page
  • katafont

Hello Május // teraszdekor


Imádom, ahogy egyre hosszabbak a napok, hogy este hétkor még világos van. A reggelek is sokkal jobbak, könnyebb az ébredés mióta korán kel a nap is. Indulás előtt kilépni és szippantani egyet a friss tiszta levegőből..gyors feltöltődés és egészen máshogy indul a nap. A hétvégi pihenés nagy részét is a szabadban töltjük, amióta beköszöntött a tavasz. A nyers és fehérre festett fa felületek, kényelmes fotelek, párnák, megfelelő árnyékolás, lomtalanításon talált zsúrkocsi, a hozzá tartozó kisszékkel, nagymamáink konyhai edényei teleültetve virággal, egy pohár hűvös limonádé - számomra egy tökéletes terasz összetevői.

Három évvel ezelőtt, amikor felújítottuk a lakást, elhatároztuk hogy kertkapcsolatot nyitunk a nappaliból. Szuper döntés volt, tavasztól őszig gyakorlatilag egy helyiséggel bővül a lakás. A pergola alatti részt mostanra nagyjából sikerült kialakítani (nem siettük el :)). Erről hoztam Nektek néhány fotót, mert szerintem tök jó hangulata lett. Többnyire új bútorokat használtunk, két fotelt és egy kerti tároló padot, kombinálva a régi fehér zsúrkocsival. Ezt a kincset pedig a szomszéd utcából hoztam haza a tavalyi lomtalanítás alkalmával. Bizony érdemes nyitott szemmel járni! ;) A párnák, textilek kényelmet árasztanak, a szőlőlugassal és növényekkel körülvéve pedig szép átmeneti tér keletkezik a lakás és a kert között.

A terasz többi része még alakul, nagyon praktikus lenne egy teljesen fedett részt kaialkítani a bejárat előtt, illetve próbáljuk kitapasztalni, hogy milyen bútorok passzolnának legjobban a többi részre. :)

Ha kérdésetek van a burkolatokkal, bútorokkal, dekorral kapcsolatban írjátok meg bátran!

Szépséges napokat Nektek! :)

Kata

#terrace #terasz #exteriordesign #tavasz #pergola

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page