top of page
  • katafont

Hangold tavaszra az előszobát! - 3 TIPP

Updated: Mar 14, 2023




Ahány otthon, annyi féle előszoba. Akár önálló helyiség vagy gardróbszekrény, akár csak egy előszoba fal áll rendelkezésedre az éppen aktuális kabátok, kiegészítők számára, egy biztos: az évszakváltással együtt ez a rész is megújul. Elbúcsúzunk a télikabátoktól, vastag dzsekikttől, a sapkáktól, sálaktól, kesztyűktől, meleg csizmáktól. Előkerülnek a könnyebb tavaszi-nyári darabok. Ebben a posztban hoztam Neked néhány tippet, ami segíthet, hogy könnyebben hangold át ezt a helyiséget a tavaszra.





1. Téli holmik szelektálása - EGY LÉPÉSBEN!


Ilyenkor tavasszal érdemes átválogatni a szezonális ruhadarabokat az előszobában, a téli dolgokat elpakolni, a könnyebb tavaszi darabokat pedig elővenni. Ezt a válogatást célszerű egy lépésben megcsinálni, mert ha egyenként pakoljuk el őket, attól olyan érzésünk lesz, mintha folyamatosan pakolnánk és soha nem érnénk a végére. Megéri rászánni azt a 30-60 percet az életünkből, mert utána sokkal jobban érezzük majd magunkat!




2. Rendszerezőket a falra!


A kabátok, cipők mellett a különböző kiegészítők is fontos helyet kapnak az előszobában, pl. táskák, napszemüveg, ékszerek, kulcsok. Növelhetjük a térérzetet azzal, ha fali rendszerezők segítségével dedikálunk nekik külön helyet, mert így tárolásuk nem vesz el helyet az alapterületünkből. A POP rejtett akasztós termékekkel, diszkréten, mégis praktikusan tárolhatjuk őket felakasztva, vagy a rejtett polcon, így nem keverednek el ezek az apróságok sem, hanem a helyükön lesznek, indulásra készen.



3. Vidám, színes kiegészítők!


Könnyedén tavaszi hangulatot varázsolhatunk az előszobába színes kiegészítők és dekorok használatával. PLAN vállfánkat és POLKA fogasainkat 12 féle színben rendelheted meg, vagy akár egyedi színt is választhatsz a Farrow & Ball színpalettából.





 



 


+1 TIPP: Friss virágot az előszobába is!


Számomra a tavaszvárás az első cserepes jácintokkal kezdődik, de bármilyen bimbókkal teli faág vagy tavaszi virág csodás illatot áraszt és nem utolsó sorban gyönyörűen mutat a lakás bármely pontján. Az előszobába érkezve egy ilyen gesztus minden nap örömöt visz a készülődés pillanataiba.





 



 

0 comments
bottom of page