top of page
  • katafont

Egyedi kerámia felületekkel dolgoztunk...


Az enteriőr tervezés mindig is közel állt a szívemhez, így mindig örülök, amikor lehetőségem nyílik belsőépítészekkel dolgozni egy-egy különleges projekten. Amikor Luca (Interiorlines) megkeresett az ötlettel, hogy egyedi termékeket szeretnének kerámia felülettel a SFERA Kerámia bemutatótermébe, egyből láttam magam előtt, hogy ebből az együttműködésből valami csodás fog születni.



A többféle vastagságban elérhető kerámia burkolatok mára már nem csak a padlón, a falon vagy külső homlokzatokon használhatók, hanem konyhapulton, mosogatótálcában, bútorfelületeken egyaránt, ráadásul a SFERA Kerámia gyártói rendszerben gondolkoznak, így kollekción belül a design megtartása mellett tudnak különböző műszaki és felhasználási igényeknek megfelelni. A kerámialapok sav- és lúgálló, karcálló, hőálló és vízálló tulajdonsága biztosítja a bútorok hosszú élettartamát bármelyik helyiségben. A SFERA Kerámia teljes kínálatában szereplő kerámiák anyagába belekevert, majd beleégetett ezüstion alapú speciális Microban® keverék meggátolja a baktériumok anyagcseréjét így megelőzi szaporodásukat a kezelt felületen. Kerámia lapjaik éjjel-nappal aktív antibakterialitást biztosítanak, így a burkolatok biztonságosan használathatók közületi helyiségekben is.



Tervezéskor először közösen kiválasztottuk a vékonyított kerámialapokat, felmértük a falfelületet, majd készítettem egy falnézeti tervet a teljes fogas-kiosztásról, végül legyártottuk a termékeket. Minden POLKA fogas és POP polc egyedi 3,5-5 mm vastag kerámia frontot kapott, ezzel is gazdagítva a SFERA kerámia showroomban bemutatott anyagokat, felületeket, nem utolsó sorban pedig biztosítva azt, hogy a vendégek kényelmesen fel tudják majd akasztani a kabátjukat.





A fent látható kiválasztott lapok több méretben és vastagságban is elérhetőek, megtaláljátok őket a SFERA Kerámia oldalán, a termékkeresőben.






Olyan jól sikerültek ezek az egyedi fogasok, polcok, hogy ehhez kapcsolódva bevezettünk egy szolgáltatást, amelyben segítünk megtervezni az egyedi kerámia előlapos termékeket az általatok választott kerámia fronttal, majd a végleges designkoncepció alapján legyártjuk őket. A szolgáltatáshoz minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. Ezzel kapcsolatban további részleteket a CUSTOM CERAMICS menüpont alatt találtok!


Ha a témában bármilyen ötletetek, kérdésetek van, keressetek bátran! :)


Szép hetet Nektek!


Kata

Recent Posts

See All
bottom of page