top of page
  • katafont

Rózsaszín részletek, Farrow & Ball® módra

Updated: Feb 14, 2023



Amikor egy lakberendezési projektben a színválasztásra kerül a sor, azt gondolom a tökéletes árnyalatok megtalálása sorsdöntő tud lenni a végeredményt illetően. A színek mélysége, tónusa, fedése tökéletesen kell, hogy működjön a felületeken. Sokáig tartott számomra, hogy megtaláljam azt a színpalettát, amivel hosszú távon szívesen dolgoznék, ha színes termékek bevezetésére kerül a sor. Nemrég viszont végre sikerült. Most elmesélem Nektek, hogy miért döntöttem a Farrow & Ball mellett, és inspirációkat is hozok az első rendelhető színhez, a BLUSH-hoz kapcsolódva.








A FARROW & BALL® márka története


A világhírű angol ökofesték- és tapétagyártó manufaktúra szemléletmódja sok gyártó számára lehet példaértékű azáltal, hogy a fenntartható fejlődés elveit is követve, maradt a tisztán természetes anyagoknál, úgymint a természetben előforduló gyantánál és pigmenteknél. A pigmentek megbízható forrásokból származnak, ezzel állandó magas minőséget biztosítanak. A gyártás során a felhasznált víz, - és energia minimálisra csökkent, csakúgy, mint a visszamaradó hulladék is. A csomagolóanyag újrahasznosított és újrahasznosítható fém. A tapéták papíranyaga felelős erdőgazdaságból származó papír. (FSC) A vízbázisú festékek egyedülálló színmélysége minden szakmai előképzettség nélkül is észrevehető különbséget nyújt, és 132 színben minden felületre kapható! A páratlan színpaletta utánozhatatlan, más alapanyagokból lehetetlen kikeverni! A Farrow & Ball® festékek összetétele biztosíték arra, hogy használatkor és utána sem kerül a levegőbe vagy használóinak szervezetébe káros anyag! Rendeld meg az ingyenes Farrow & Ball® színmintát Naturalii Concept Store partnerünktől.




A FARROW & BALL® festékek alkalmazása


A fantasztikus színhatás és a vízbázisú összetétel mellett döntő szempont volt választásnál a FARROW & BALL® festékek széles körű alkalmazhatósága, miszerint a 132 színből álló színpaletta színeit különböző felületeken (fal, fa, fém) lehet alkalmazni, így garantáltan ugyanolyan színű tud lenni a fal, az ajtókeret, az ajtók és a bútorok is. Hát mi ez ha nem a lakberendező álma? :)











A BLUSH szín a FARROW & BALL® Sulking Room Pink -nr. 295. színnel van elkészítve, felülete vízálló, így akár fürdőszobában is alkalmazható. Az új szín minden termékünkhöz választható a webshopban.






Bizonyos darabszám felett lehetőség van arra is, hogy termékeinket a FARROW & BALL® teljes színpalettából választott teljesen egyedi színnel felületkezeljük Nektek. Ezzel kapcsolatban kérjetek ajánlatot tőlünk.




0 comments
bottom of page