top of page
  • katafont

Hangold őszre az előszobát - 3 TIPP




Ahány otthon, annyi féle előszoba. Akár önálló helyiség vagy gardróbszekrény, akár csak egy előszoba fal áll rendelkezésedre az éppen aktuális kabátok, kiegészítők számára, egy biztos: az évszakváltással együtt ez a rész új funkciókkal bővül. Megérkeznek a vastag dzsekik, a sapkák, sálak, kesztyűk, meleg cipők, csizmák. Ebben a posztban hoztam Neked néhány tippet, ami segíthet, hogy könnyebben hangold át ezt a helyiséget az őszre





1. Gondold újra az előszobád!


Ilyenkor ősszel érdemes átválogatni a szezonális ruhadarabokat az előszobában, a nyári dolgokat elpakolni, a melegebb őszi darabokat pedig elővenni. Azonban ilyenkor nem csak a ruhákra gondolok, hanem minden olyan apró tárgyra, ami az előszobában kap helyet. Ilyenek a kulcsok, a napszemüveg, esernyők, táskák, levelek. Növelhetjük a térérzetet azzal, ha ezeknek is dedikálunk külön helyet, hiszen így nem hevernek majd szanaszét ezek a dolgok, hanem a helyükön lesznek, indulásra készen.





2. Fogasok Neked és az egész családnak!


Amikor a fali fogasok kiválasztására kerül sor, érdemes egy olyan rendszert találni, ami személyre szabható. Gondolok itt arra, hogy mindenki maga tudja, hogy milyen magasságban kényelmes neki felakasztani egy kalapot, egy kabátot, vagy egy táskát. De például ha kisgyerekek is vannak a családban, nekik mindenképp érdemes a saját magasságukban elhelyezni a fogasokat, így játszva megtanulják felakasztani a kabátjukat. Kisgyerekes anyukaként tapasztalatból tudom, hogy a kicsik imádják, hogy van saját fogasuk és örömmel használják is. :)


A POLKA fogas rendszerrel úgy alakíthatsz ki különböző magasságban akasztókat, hogy

a végén összhangban marad a látvány is.





 



 


3. Használj fali rendszerezőket!


.A falra szerelhető rendszerezők nem csak helytakarékosak, de dekoratív elemként is funkcionálnak egy előszobában. Használatukkal leegyszerűsödik a napi rutin, hiszen minden apróságnak megvan a helye. Fali rendszerezőink között találjátok többek között az új termékünket, a POP kulcstartó polcot, melynek lebegő formája mögött rejtőzik 5 db akasztó a kulcsok számára, és egy polc, ahová egyéb apróságok kerülhetnek.








 



 

0 comments
bottom of page