top of page
  • katafont

Frissítsd fel az előszobád - 3 TIPP

Updated: Aug 1, 2021


fotó: Kata Font Home

Az előszoba a lakás leggyakrabban használt helyiségei közé tartozik. Ha szép és egyben funkcionális bútorokkal, kiegészítőkkel rendezed be, akkor nem csak a napi rutinod lesz egyszerűbb, de jól is fogod magad érezni ebben a térben. Mivel a legtöbb lakásban nem nagy az előszoba, érdemes helytakarékosabb, fali megoldásokban gondolkodni, leülőből és szekrényből is a keskenyebb megoldásokat választani.


1. Dekor & funkció egyben


A kabátokon, táskákon kívül rengeteg apró dolog kap helyet az előszobában, ilyenek a kulcs, napszemüveg, levelek, pénztárca stb. Letisztult stílusú rendszerezőinkkel akkor is rendezett hatást érhetsz el, ha egyébként sok dolgot tárolsz bennük/rajtuk, hiszen az összehangolt szín- és formavilág keretet ad az előszobád stílusának.


 
 




3. Zöldek, zöldek, zöldek


A zöld növények frissességgel töltik meg a teret, látványuktól tisztábbnak, otthonosabbnak érezzük a lakást. Választhatunk illatos zöld növényt (pl. eukaliptusz), vagy frissen vágott virágokat, így kellemes virágillat fogad majd minket vagy vendégeinket, ahogy belépnek a lakásba.



fotó: https://www.mcgeeandco.com/products/reeves-bench


3. Indulás előtt...


Veletek is előfordult már, hogy otthonmaradt a bevásárlólista, vagy a levél amit fel kellett volna adni a postán? Azt gondolom minden előszobában praktikus kialakítani egy olyan helyet, ahová kirakhatjuk a listákat, a napi fontos tennivalókat, hogy rá tudjunk nézni indulás előtt. Vagy pl. előre odakészíthetjük a leveleket, amiket el szeretnénk küldeni. Így reggel nem kell ezeket fejben tartani, és több figyelmet fordíthatunk a készülődésre. Kollekciónkban megtaláljátok a többi termékkel színben és formában harmonizáló PLAN fali táblákat, melyre kitűzhetitek a fontosabb teendőket, zsebében pedig a leveleket, számlákat tárolhatjátok. Ez a kiegészítő nemcsak szép, de praktikus eleme lehet az új előszobátoknak..



fotó: Kata Font Home

 

 

0 comments
bottom of page